Feminine retreat

Not just a regular retreat!

Datum: Vrijdag 29 november – zondag 1 december 2024
Locatie: Avani Retreat, Helvoirt (nabij ‘s-Hertogenbosch)

Dit is niet zomaar een retreat. Dit is jouw kans om volledig te vertragen, diep naar binnen te keren. Het lijf in. Kom in contact met jouw innerlijke kracht en ervaar de magie van vrouwelijk samenzijn.

Knip alle lijntjes met de buitenwereld door.
 Voor even. Alleen jij, een kleine groep vrouwen in een prachtige natuurlijke omgeving, met één doel: de verbinding maken met jouw vrouwelijke kern.

Not just a regular retreat

Feminine retreat Patty de Vaan

Het voelt als een festival, met een zorgvuldig samengestelde timetable waarin jij zelf kunt kiezen wat bij jou past. 

Dit retreat is voor vrouwen die hun vrouwelijke energie willen omarmen, kracht willen putten uit hun innerlijke zelf en willen verbinden met gelijkgestemde vrouwen.

Dit retreat is voor jou. Als jij ook voelt dat er meer is. Dat er meer mogelijk is als wij vrouwen het samen gaan doen.

Rest, Release & Re-energize 🤎

Day 1: Not just a regular welcome

De reis begint om 14:00 uur, wanneer we verzamelen op de prachtige locatie. Hier begint de magie. We openen het weekend met een unieke manier van kennismaken – geen standaard voorstelrondes, maar diepgaande verbinding vanaf het eerste moment. 

Dit is de kans om je verhaal te delen, je kwetsbaarheid te omarmen en samen te komen in een veilige ruimte.

Highlights:

  • Unieke opening en welkom in de groep
  • Begeleide ademreis en Bodytension Release: Laat de spanning in je lichaam los en ervaar de kracht van het moment. Deze sessie helpt je te landen in jezelf en in de groep, zodat je met volle aandacht aanwezig kunt zijn.
  • Free space voor verbinding, wandelen, landen, sauna.  
  • Gezamenlijke maaltijd: Geniet van een vers bereide, biologische maaltijd met ingrediënten die met liefde zijn gekozen.
  • Vuurceremonie: In de avond, rond het knisperende vuur, laten we onze zorgen en oude ballast letterlijk in rook opgaan. Begeleid door live muziek en zang. 

Day 2: Not just a regular ceremony

Deze dag staat in het teken van volledige vertraging. Hier ga je met elkaar écht de diepte in, waarbij je verbinding maakt met je lichaam en emoties. Je mag oude ballast loslaten om weer ruimte te maken voor het nieuwe. Dit is een dag die je niet snel zult vergeten!

Highlights:

  • Voor dag en dauw: Cacao & optioneel microdose truffel gevolgd door mindful wandeling in Nationaal park Drunense Duinen.
  • Yin yoga
  • Anger release & deep fascia work: Tijdens deze begeleide sessie mag je alles loslaten wat je niet meer dient. 
  • Womb Wisdom sessie: Na het loslaten heb je de kans om de nieuwe ruimte te voeden met (creatie)kracht en vrouwelijke energie. 
  • Free space voor verbinding, wandelen, sauna.
  • Ecstatic Dance met DJ! Sluit de dag af op blote voeten, laat je haren los en laat je gaan op de dansvloer. Dans samen met andere vrouwen en voel de energie van je eigen vrouwelijke lijf en die van de groep!

Day 3: Not just a regular integration

Op de laatste dag is er aandacht voor integratie. Wat heb je geleerd? Hoe ga je verder met de inzichten die je hebt opgedaan? Deze dag staat in het teken van verbinding met jezelf en met de andere vrouwen.

Highlights:

  • Cacao en microdose truffel (optioneel)
  • Ademsessie ter integratie: Deze krachtige sessie helpt je om alles wat je hebt ervaren te integreren en in je lichaam te laten zakken. Dit is essentieel om de inzichten van het weekend een plek te geven in je leven.
  • IJsbad: Daag jezelf uit in het ijsbad en ontdek hoe je reageert op weerstand en stress. Deze ervaring leert je om je hoofd koel te houden in oncomfortabele situaties, wat van onschatbare waarde is in je dagelijks leven.
  • Verbinding en sharing: De vroege middag staat in het teken van delen, knuffelen en verbinding maken. Dit is jouw kans om het proces af te ronden met de vrouwen die deze reis met jou hebben gemaakt. Samen vieren we de verbinding en de groei die we hebben doorgemaakt.

Waarom dit retreat?

Mijn leefwereld veranderde, toen er meer vrouwen in mijn leven kwamen.

🤎 Vrouwen die net iets verder zijn dan ik.
🤎
Vrouwen die net iets vrijer zijn dan ik.
🤎 Vrouwen die vertrouwen op hun intuïtie.
🤎 Vrouwen die verbonden zijn met hun eigen natuur.
🤎 Vrouwen die net zo nieuwsgierig zijn als ik.

Het is zo voedend en verrijkend om je omringd te voelen door een groep vrouwen die elkaar steunen, motiveren en inspireren. De kracht die ontstaat wanneer vrouwen samenkomen is ongekend.

Lieve vrouwen, verzamel je. Zoek elkaar op, en laten we dit samen gaan doen!

Dit is waarom ik dit retreat organiseer: voor jou, voor ons, voor de kracht van samen.

Voor wie is dit retreat? 

Dit retreat is niet voor iedereen. Het is voor vrouwen die klaar zijn om de verbinding met hun innerlijke kracht te versterken. Voor vrouwen die bereid zijn los te laten wat hen niet meer dient en nieuwe energie willen omarmen. Dit is een kans om écht naar binnen te keren, de verbinding te maken je lijf en te ontdekken wat écht belangrijk is voor jou. The feminine way. 

Patty de Vaan_ Feminine retreat cacao

De vijf elementen in dit retreat

Dit retreat is opgebouwd met de wijsheid van de vijf elementen: Aarde, Water, Vuur, Lucht en Ether. Elk element biedt unieke inzichten die ons helpen dieper in verbinding te komen met onszelf en met elkaar.

  • Aarde nodigt ons uit om te aarden en te vertragen. De hartverwarmende cacao en de mogelijkheid tot microdose truffels. De mindful wandeling door het natuurgebied. De biologische voeding die ons voedt met liefdevolle energie.

  • Water staat voor flow en emotie. De natuurvijver fungeert als natuurlijk dompelbad, en het ijsbad biedt de kans om weerstand te verleggen en oude patronen los te laten.

  • Vuur brengt passie en transformatie. De vuurceremonie laat onze oude ballast in rook opgaan, terwijl de houtgestookte sauna ons uitnodigt om te ontspannen en te reinigen, zowel fysiek als emotioneel.

  • Lucht symboliseert helderheid en communicatie. Via de ademsessie en breathwork creëren we ruimte voor verbinding en bewustwording, wat ons helpt lichter in het leven te staan.

  • Tot slot verbindt Ether ons met het grotere geheel. De vrouwencirkel en het samenzijn versterken de energie, waardoor we de kracht van vrouwelijke verbinding kunnen ervaren.

Klaar om je plek te reserveren?

Dit is jouw investering in jezelf, in rust, helderheid en meer verbinding. Mis deze kans niet om samen met een groep krachtige vrouwen een onvergetelijke ervaring te creëren.

Prijs: €749 excl btw, inclusief 6 diepgaande ceremonies, alle maaltijden, sauna én overnachtingen! Tot en met 25 oktober koop jij een early bird ticket voor 695, excl btw.
Datum: vrijdag 29 november – zondag 1 december 2024
Locatie: Avani Retreat, Helvoirt (nabij ‘s-Hertogenbosch)

Om ervoor te zorgen dat de energie in de groep goed bij elkaar past, vragen we je om voor aanmelding een intake in te vullen. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar voor dit intieme retreat.

Bij een early bird ticket is betaling in twee termijn mogelijk. Koop dan je ticket via onderstaande link: