Dimensional Breath®

De toegangspoort naar de diepste lagen van je ziel

Heb je ooit gevoeld dat transformatie verder gaat dan alleen het fysieke? Dat heling vraagt om een reis door de diepere lagen van de ziel?

Dimensional Breath® is jouw toegangspoort naar deze diepgaande ervaring. Deze unieke ademtechniek neemt je mee op een helende reis die niet alleen je huidige leven, maar ook de diepste lagen van je ziel aanraakt.

Bereid je voor om je bewustzijn te verruimen, je energie te verhogen en oude wonden te helen.

Afbeelding van WhatsApp op 2024-06-12 om 12.12.21_068c6102
Afbeelding van WhatsApp op 2024-06-12 om 12.14.24_6b7f9e35

Wat houdt Dimensional Breath® in?

Dimensional Breath® tilt ademwerk naar een compleet nieuw niveau. Deze methode combineert:

– Ademwerk
– Regressie-geleide meditatie 
– Vibraties van binaural beats en solfeggio frequenties.

Deze frequenties hebben een helende werking en helpen je om zowel fysiek als mentaal in balans te komen. Om optimaal te kunnen genieten van de muziek en tegelijkertijd begeleid te kunnen worden door mijn stem maken we gebruik van een koptelefoon. 

De begeleide regressie meditatie wordt op maat voor jou geschreven en begeleid. Dus geen standaard script of opname.

Dimensional Breath® opent de poort naar de geschiedenis van je ziel, waardoor je toegang krijgt tot diepere lagen van bewustzijn en heling.

Wat kun je verwachten?

deel 1:

Verbinding

We starten de ceremonie met een korte meditatie en we drinken samen een kopje pure cacao (of thee als je dat liever hebt). Dit helpt om onze harten te openen, ons lichaam te ontspannen en een diepe verbinding met elkaar te creëren.

deel 2:

Lichaamswerk

Je hoofd kan je nog wel eens voor de gek houden, maar je lichaam vertelt altijd de waarheid. Met lichaamsoefeningen doorbreek je de muren die je opgebouwd hebt en laat spanning los uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

deel 3

Dimensional Breath®

De kern van de sessie is de Dimensional Breath® techniek, waarbij ademwerk wordt gecombineerd met regressie en de harmonische vibraties van binaural beats en solfeggio frequenties. Deze combinatie helpt je om diepere lagen van je bewustzijn te verkennen en heling te ervaren.

deel 4:

Integratie

Na de ademreis nemen we de tijd om te integreren wat je hebt ervaren. Dit kan door middel van reflectie, delen van je ervaringen, of gewoon in stilte zijn. Dit helpt om de heling en inzichten diep in je systeem te verankeren.

Boek een sessie

Kom langs voor een persoonlijke reis van 3 uur.
Ontdek de diepere lagen van je ziel met Dimensional Breath®

€ 180

Soms wil je deze ervaring liever samen beleven. Deel samen de reis. Met een vriendin, je zus, of partner. 

€ 300

Ervaring Dimensional Breath®:

Nikki van der Velden, oprichtster van The Breathwork Movement heeft een Dimensional Breath sessie mogen ervaren. (Ik was die sessie overigens zelf ook deelnemer en werd verliefd op deze techniek!)  Zij vertelt in dit blog over haar ervaring: 

“Een mindblowing reis door alle lagen van het universum. Dat is hoe ik het het beste kan omschrijven. Je wordt meegenomen door waanzinnige (binaural) beats, die je direct al in een andere staat van (bewust)zijn brengen.

De meditatieve en recht in je hart rakende woorden van Anneke* in je oor sturen je vervolgens op een reis ver weg van je dagelijkse, aardse, 3D wereld. Naar plekken waar zoveel rust, vrede, liefde en helderheid te vinden is. Iets wat er dus altijd is, als je maar de ruimte maakt om erop in te kunnen tappen.

De adem is in staat je op die plekken te brengen, maar ik moet zeggen: in combinatie met regressie en sound, wat Dimensional Breath® dus doet, kom je op lagen waar je niet eens weet van had. Zeker eens ervaren dus!”

*Anneke Hetterscheid en Justin van den Berg, van Het Coach Lokaal, hebben Dimensional Breath® ontwikkeld.

Praktisch, wat neem je mee? 

  • Draag comfortabele, zachte en warme kleding in laagjes. 
  • Een warm en zacht yogabed ligt voor je klaar!
  • Zorg dat je twee uur voor de sessie niet of niet te zwaar eet. 

Contra-indicaties:

  • Zwangerschap
  • Schizofrenie, epilepsie of psychotische stoornissen
  • Diabetes
  • Hoge bloeddruk, of hartaandoening, 
  • Glaucoom, hersenbloeding

Mocht een van bovenstaande punten van toepassing zijn, stuur me dan een bericht. Samen kijken we naar veilige opties voor jou.