Feminine ceremony | 1 op 1

Feminine boost | 1 op 1 sessie

€ 180 (incl. btw)

Kom langs voor een persoonlijke reis van 3 uur – jouw eigen ‘Feminine Ceremony‘. Tijdens deze ceremonie draait het om jou. En wat er in jou leeft.

Het is een unieke samensmelting van breathwork, bodywork en body energy. Een sessie volledig op maat gemaakt voor jouw persoonlijke intenties en vragen.

We starten met lichaamsoefeningen, die zowel bevrijdend als ontspannend kunnen zijn. Zo kan je lichaam gemakkelijker de spanning en stress van het dagelijks leven loslaten.

En dan; een deepdive in een ademsessie. Zie het als een reset voor jouw lichaam en geest. Je gaat naar huis met praktische oefeningen, zodat je het diepe gevoel van ontspanning en rust ook in je dagelijks leven kunt ervaren.

We starten altijd met een uitgebreide intake. Zodat ik de ceremonie optimaal kan inrichten op jouw wensen en behoeften. Een ceremonie die volledig om jou draait, laat je maar eens dragen.
Je bent zo welkom!

Feminine journey | 3 sessies

€ 450 (incl. btw)

Als losse sessies niet voldoende blijken te zijn, dan is het tijd om dieper te duiken! In een traject van 3 maanden gaan we verder dan alleen de oppervlakte.

Dit traject is als diepgaande therapie, maar dan met minder woorden. Je hoeft geen verhalen te vertellen met de woorden die jouw mind je ingeeft. Maar je mag gaan voelen, voelen wat je lichaam je te vertellen heeft.

We brengen jouw zenuwstelsel tot rust. Bevrijd opgeslagen emoties en spanning uit het lichaam. Laat angsten los en tem die altijd maar terugkerende gedachten. Of raak enorm geïnspireerd om vol vertrouwen jouw nieuwe pad gaan bewandelen.

Elke 3 weken komen we bij elkaar voor een diepgaande sessie;  3 keer een Feminine Ceremony! Je krijgt praktische oefeningen mee, zodat je er ook in het dagelijks leven mee aan de slag kunt. 

Als je het fijn vindt starten we met een online intake (60 min, €85 incl. btw*). Hier maken we kennis en doen we ook een korte ademsessie. *Als je besluit het traject te starten, dan ontvang je dit bedrag retour. 

Feminine ceremony | Circle

A feminine ceremony

VR.  7 JUNI 2024 | 18.30 – 21.30u
Breathwork & Bodywork
Samtosa Yoga, Haarsteeg
Small group, max 8p

€ 50

Cosmic retreat

ZA. 7 SEPTEMBER 2024 | 13.00 – 16.00u
Cacao, Bodywork, Kundalini & Cosmic NRGY
Mariakapel Coudewater, Rosmalen
Half-day retreat met 4 facilitators

€ 111 

A feminine ceremony

VR.  27 SEPTEMBER ’24 | 18.30 – 21.30u
Breathwork & Bodywork
Samtosa Yoga, Haarsteeg
Small group, max 8p

€ 85

Truffelceremonie

ZA. 28 SEPTEMBER 2024 | 10.30 – 20.00u
Macrodose truffel, Breathwork & Dance
Samtosa Yoga, Haarsteeg
Small group, max 6p

€ 175

Breath & Ice

VR.  25 OKTOBER ’24 | 09.00 – 12.00u
Breathwork & IJsbad 
Landgoed Bleijendijk, Vught 
Small group, max 8p

€ 150 

A feminine ceremony

VR.  25 OKTOBER ’24 | 18.30 – 21.30u
Breathwork & Bodywork
Samtosa Yoga, Haarsteeg
Small group, max 8p

€ 85