A feminine boost

Jouw innerlijke krachtreis

Kom langs voor een persoonlijke reis van 3 uur – jouw eigen ‘Feminine Ceremony‘. Tijdens deze ceremonie draait het om jou. En wat er in jou leeft.

Het is een unieke samensmelting van breathwork, bodywork en body energy. Een sessie volledig op maat gemaakt voor jouw persoonlijke intenties en vragen.

We starten met lichaamsoefeningen, die zowel bevrijdend als ontspannend kunnen zijn. Zo kan je lichaam gemakkelijker de spanning en stress van het dagelijks leven loslaten. En dan; een deepdive in een ademsessie. Zie het als een reset voor jouw lichaam en geest.

Je gaat naar huis met praktische oefeningen, zodat je het diepe gevoel van ontspanning en rust ook in je dagelijks leven kunt ervaren.

We starten altijd met een intake. Zodat ik de ceremonie optimaal kan inrichten op jouw wensen en behoeften. Een ceremonie die volledig om jou draait.

Laat je maar eens dragen. Je bent zo welkom!

Patty de Vaan Ademwerk

Make bold steps ahead
and dance on your own music...

R6II2127

Wat een Feminine boost sessie voor jou kan betekenen:

 • Rust: Ontspan, laat de controle los en vind rust en vertrouwen.
 • Release: Laat vastgelopen emoties, angsten of trauma’s los.
 • Energize: Laat de energie weer door je lijf stromen.
 • Liefde: Laat liefde je leiden in plaats van angst.
 • Loslaten: Herken en erken oude patronen. Zodat je ze in liefde los kunt laten.
 • Vrijheid: Maak keuzes die voor jou goed aanvoelen, niet wat anderen van je verwachten.
 • Licht: Leer omgaan met oude pijnen en verdriet, zodat je je lichter voelt dan ooit.
 • Frequentie: Ervaar een ruimer bewustzijn en verhoog je frequentie.

Wat kun je verwachten tijdens de sessie

deel 1:

Verbinding

We starten de ceremonie met een korte meditatie en we drinken samen een kopje pure cacao (of kopje thee als je dat liever hebt). Om onze harten te openen, ons lichaam te ontspannen en om ons te verbinden met elkaar.

deel 2:

Lichaamswerk

Je hoofd kan je nog wel eens voor de gek houden, maar je lichaam vertelt altijd de waarheid. Met lichaamsoefeningen doorbreek je de muren die je opgebouwd hebt en laat spanning los uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

deel 3

Breathwork

Daarna gaan we over naar een liefdevolle ademreis die je zachtjes meeneemt naar een diepere staat van bewustzijn. We activeren de nervus vagus en kalmeren het zenuwstelsel. Je ontspant lichaam en geest op een dieper niveau. 

deel 4:

Integratie

Je bent klaar voor jouw innerlijke krachtreis!  Ervaar hoe deze transformerende energie door je lijf stroomt. Het brengt je direct terug naar de kern, jouw kern.
Het is de bron van je feminiene kracht, intuïtie, sensualiteit, wijsheid en creativiteit. Voel maar wat het jou te vertellen heeft. 

Boek een sessie

Kom langs voor een persoonlijke reis van 3 uur – jouw eigen ‘Feminine Ceremony‘. Tijdens deze ceremonie draait het om jou.
En wat er in jou leeft. 

€ 180

Soms wil je deze ervaring liever samen beleven. Deel samen de reis. Met een vriendin, je zus, of partner. Dus een duo-sessie is ook zeker geschikt voor mannen!

€ 300

Dit is wat ze over de sessie zeggen:

R6II2450

Hoi lieve Patty, "Ik geniet en tril nog na. Op verschillende lagen. Denk er veel aan terug en heb het als zo bijzonder ervaren. Ik kom nog een keertje. Voel dat ik nog wat meer mag doen. Ben heel dankbaar dat ik je gevonden heb. Tot een volgende keer! Alle liefs voor jou!"

“Wow, wat was het bijzonder... Vanmorgen opgestaan met 10 kilo minder op mijn borst. De choker bij mijn keel is weg en heb open bekken. Bizar! Mijn man knuffelde me vanmorgen en zei; wow, je bent zoveel zachter. Nogmaals bedankt voor het openen van een nieuwe deur!.”

Wow…wat een week! vrijdagavond na de sessie een lange heftige huilbui gehad, hevig snikkend als een kind, zoals ik vroeger vaak deed. Voelde heerlijk naderhand. Ik ben al heel de week super kalm, er gebeurt van alles van binnen. Gisteren nog een keer de oefening gedaan. Tijdens de oefening moest ik weer glimlachen en daarna vloeiden er weer tranen. Maar voel me zo ontspannen en vandaag voel ik de energie door heel mijn lijf stromen, een soort ‘verliefd’ gevoel. Dus super dankjewel nogmaals.

Praktisch, wat neem je mee? 

 • Draag comfortabele, zachte en warme kleding in laagjes. 
 • Een warm en zacht yogabed ligt voor je klaar!
 • Zorg dat je twee uur voor de sessie niet of niet te zwaar eet. 

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Schizofrenie, epilepsie of psychotische stoornissen
 • Diabetes
 • Hoge bloeddruk, of hartaandoening, 
 • Glaucoom, hersenbloeding

Mocht een van bovenstaande punten van toepassing zijn, stuur me dan een bericht. Samen kijken we naar veilige opties voor jou.