A feminine journey

Een transformerende reis

Als losse sessies niet voldoende blijken te zijn, is het tijd om dieper te duiken! Ons 3-maanden durende traject gaat verder dan alleen de oppervlakte.

Dit traject is als diepgaande therapie, maar dan met minder woorden. Je hoeft geen verhalen te vertellen met de woorden die jouw mind je ingeeft. In plaats daarvan mag je gaan voelen, voelen wat je lichaam je te vertellen heeft.

"Hier kan geen praattherapie tegenop"

Jouw transformatie in 100 dagen.

Een langer traject biedt de kans om werkelijk diepgaande veranderingen te bewerkstelligen. Door regelmatig samen te komen, kunnen we jouw zenuwstelsel écht tot rust brengen en opgeslagen emoties en spanning uit je lichaam bevrijden. 

Laat angsten los en tem die altijd maar terugkerende gedachten. Of raak enorm geïnspireerd om vol vertrouwen jouw nieuwe pad te gaan bewandelen. Herhaling is essentieel om deze diepgaande veranderingen te integreren in je dagelijks leven.

Wat de sessies inhouden:

Elke 3 weken komen we bij elkaar voor een diepgaande sessie; 3 keer een Feminine Ceremony. Tijdens deze sessies werken we met verschillende soorten therapieën, afhankelijk van jouw intenties en behoeften. We kiezen samen de inhoud van het traject uit de volgende opties:

  • Body-Dearmouring: Werk met fysieke spanning en blokkades om energie weer vrij te laten stromen.
  • Body Remembers Trauma Therapy: Herstel en bevrijd het lichaam van traumatische herinneringen.
  • Connected Breathwork: Verbind diep met jezelf en je emoties door een continue ademhalingstechniek die heling en helderheid brengt.
  • Dimensional Breath: Reis terug naar vorige ervaringen om diepgewortelde patronen te begrijpen en te transformeren.
  • Trauma Release Breathwork: Bevrijd je lichaam van opgeslagen spanning en trauma door specifieke ademhalingsoefeningen.
  • Anger Release: Laat opgekropte woede los op een gezonde en constructieve manier.

Stappenplan

Stap 1:

Intake

We starten met een intake van 60 minuten (€85 incl. btw). Dit kan online of bij mij thuis. Tijdens deze intake maken we kennis en doen we een korte ademsessie. Besluit je het traject te starten? Dan ontvang je dit bedrag retour.

Stap 2:

Planning van de sessies

We plannen de data van onze drie sessies van tevoren, zodat je deze in je agenda kunt reserveren.

Stap 3:

Inhoud van de sessies

Tijdens de intake bepalen we samen de inhoud van de eerste sessie, gebaseerd op jouw intenties en behoeften.

Bij de tweede sessie evalueren we en bepalen we de inhoud van de derde sessie

Stap 4:

Integratie

Na afloop van de drie sessies hebben we nog een integratiecall om de ervaringen te bespreken en te verankeren. Of we drinken gezellig een kop koffie samen.