Bodytension release | Groepsessie

Reis samen naar ontspanning en herstel

Maak gebruik van de energie van de groep en ontdek jouw innerlijke kracht tijdens een Bodytension Release groepssessie.

In deze groepssessie duiken we samen dieper in jouw lichaam en zenuwstelsel. We gebruiken ademwerk, lichaamsoefeningen en energie om spanning en stress los te laten. Wat deze sessie uniek maakt, is de kracht van de groep. Terwijl jij je eigen innerlijke reis maakt, draag je mee op de energie van de groep. Dit zorgt voor een extra krachtige ervaring waarbij je in vrijheid jouw proces kunt doorlopen. De groepen zijn klein (max. 8 personen), waardoor er genoeg persoonlijke aandacht is voor iedereen.

Groepsessie Patty de Vaan

Wat maakt een groepssessie uniek?

Meeliften op groepsenergie: Je maakt je reis in een veilige, kleine groep. De gedeelde energie versterkt jouw eigen proces en helpt je dieper te gaan.

Vrijheid om je eigen pad te volgen: In een groepssessie heb je de ruimte om jouw reis incognito te maken. Geen druk om te delen, geen vragen te beantwoorden – je mag volledig in je eigen proces blijven.

Persoonlijke aandacht in een kleine groep: Ondanks de groepssetting krijg je voldoende persoonlijke begeleiding. Ik ben aanwezig om je te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Meer tijd en lagere kosten: Omdat de sessie langer duurt (3 uur) en de kosten lager zijn dan bij een 1-op-1 sessie (€65), is dit een mooie manier om Bodytension Release te ervaren.

Boek een 'Feminine Ceremony'

Vrijdagavond
25 oktober

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Vrijdagavond
22 november

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Vrijdagavond
20 december

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Wat kun je verwachten?

1. Verbinden met de groep: We beginnen met het samenkomen in een kleine, intieme groep van maximaal 8 deelnemers. Dit is een moment van verbinding, waarin we de ruimte openen en onszelf klaarmaken voor de reis die voor ons ligt. Voel je gedragen door de groep, wetende dat iedereen zijn eigen innerlijke reis maakt.

2. Ademreis – De start van ontspanning: Na de introductie beginnen we met ademwerk, dat je helpt om je lichaam en zenuwstelsel te kalmeren. Door bewust te ademen, activeer je de nervus vagus, breng je je lichaam uit de stressmodus en bereid je je voor op diepere ontspanning. Deze ademreis neemt je mee naar een diepere staat van bewustzijn.

3. Bodytension Release – Loslaten van spanning: We gaan verder met de kern van Bodytension Release, waarbij we lichaamsoefeningen toepassen die gericht zijn op het loslaten van spanning in de psoas-spier en fascia. De psoas, bekend als de “spier van de ziel”, houdt spanning en emotionele blokkades vast. Door deze spier te ontspannen, kunnen we diepgewortelde stress en emoties loslaten.

4. Energiewerk – De levensenergie activeren: Nu is het tijd om je lichaam de ruimte te geven om de vrijgekomen energie te laten stromen. Je levensenergie wordt geactiveerd en je voelt hoe deze door je hele lichaam beweegt. Dit zorgt voor een complete reset, zowel fysiek als mentaal. Het is een transformerend proces dat je terugbrengt naar je kern.

Dit is wat ze over de sessie zeggen:

Ik vond het z’n bijzondere reis. Lekker blanco erin gaan en dan met zn kadootje naar huis gaan. Zo bijzonder, dat klinkt gek voor de meeste mensen wat ik nu ga schrijven, tijdens het laatste deel van de ceremonie stond ineens mijn vader (18 jaar geleden overleden) voor mij en we hebben alleen gedanst. Het was z’n enorm mooie ervaring. Geen idee wat me te wachten stond die avond maar ik was klaar om te ontvangen en me helemaal er aan over te geven. Ik ben een nuchter mens en in mannen huishouden moet je dat ook zijn maar wat Was het een mooie ceremonie. Ik had de dagen erna ook zoveel energie ongelofelijk. Hopelijk blijft dat nog even en het voelt 3 dagen later nog alsof ik aan het dansen ben❤️

Lieve Patty, Ik had even nodig om woorden te vinden, maar wat was het magisch. De hele ceremonie klopte gewoon, ik voelde me gedragen en verbonden terwijl de wereld om ons heen niet leek te bestaan. Ik was ook heel erg met mezelf en mijn eigen energie. Het eerste deel niet perse fijn, maar bij het tweede deel, wauw! Ik voelde zoveel kracht, zelfvertrouwen, positieve vibes en energie. Dat bouwde enorm op tot ineens BAM en toen was er niks... alles was goed... ik was ontspannen en ik genoot van het zijn. Dankjewel voor deze prachtige ervaring, wat een mooi kado heb je me gegeven!

Ik vond het werkelijk een magische ervaring en wil zeker nog eens een sessie ervaren. Het was spannend om me over te geven en naar binnen te keren in een ruimte met onbekenden. Toch was de sfeer goed, en straalden jullie als begeleiders de warmte en acceptatie uit die het direct makkelijker maakte om je thuis te voelen, en gezien. Dat gaf gelijk een goed gevoel. De ervaring zelf vond ik magisch. Krachtig. Het voelde als een reis, als een natuurlijke drugs die je lichaam en geest even in een andere staat van zijn brengt. Dat was een heel bijzondere en krachtige reis, en ik wil dit graag nog vaker ervaren. Ik heb het idee dat het mij veel kan brengen. Bedankt voor de diepgang tijdens de sessie, voor de oprechte aandacht, zorg en de begeleiding. Voor het 'erbij blijven'. Het was een cadeautje!

Praktische zaken

  • Duur: 3 uur
  • Kosten: €65 per persoon
  • Locatie: Nabij Den Bosch
  • Kleding: Draag comfortabele, zachte en warme kleding in laagjes. 
  • Aantal deelnemers: Maximaal 8 personen
  • Voorbereiding: Zorg ervoor dat je minimaal twee uur voor de sessie niet te zwaar eet.

Contra-indicaties:

  • Zwangerschap
  • Schizofrenie, epilepsie of psychotische stoornissen
  • Diabetes
  • Hoge bloeddruk, of hartaandoening, 
  • Glaucoom, hersenbloeding

Mocht een van bovenstaande punten van toepassing zijn, stuur me dan een bericht. Samen kijken we naar veilige opties voor jou.