A feminine ceremony

Rest, release & re-energize

Kom langs voor een persoonlijke reis van 3 uur – een ‘Feminine Ceremony‘.  In een kleine cirkel met 8 bijzondere vrouwen. Tijdens deze ceremonie draait het om jou. En wat er in jou leeft. De ceremonie is een unieke samensmelting van breathwork, bodywork en Kundalini-energy.

We starten met lichaamsoefeningen, die zowel bevrijdend als ontspannend kunnen zijn. Zo kan je lichaam gemakkelijker de spanning en stress van het dagelijks leven loslaten.

En dan; een deepdive in een ademsessie. Zie het als een reset voor jouw lichaam en geest. Zacht en liefdevol. 

Tijdens een sessie proberen we de energie in jouw lichaam in beweging te brengen en te laten stromen. We gaan niet wroeten in pijn en verdriet. We gaan geen verhalen vertellen met woorden die onze mind ons ingeeft. Maar we gaan voelen. Voelen wat ons lichaam ons te vertellen heeft.

We gaan uit de loop van gedachten die steeds maar blijven terugkomen. We gaan ons zenuwstelsel tot rust brengen en uit die overdrive-modus stappen.

Een moment voor jezelf waarbij je niets hoeft te doen, niets te geven, geen vragen te beantwoorden, nergens op te reageren. Alleen maar te zijn.

Dit is jouw innerlijke krachtreis. 

Wat kun je verwachten tijdens de ceremonie?

CACAO | We starten de ceremonie met een korte meditatie en we drinken samen een kopje pure cacao (of kopje thee als je dat liever hebt). Om onze harten te openen, ons lichaam te ontspannen en om ons te verbinden met elkaar.

BRTT | Daarna start de Body Remembers Trauma Therapy ®. Je hoofd kan je nog wel eens voor de gek houden, maar je lichaam vertelt altijd de waarheid. Je doorbreekt de muren die je opgebouwd hebt en laat spanning los uit je lichaam, geest en zenuwstelsel.

BREATHWORK | Daarna gaan we over naar een liefdevolle ademreis die je zachtjes meeneemt naar een diepere staat van bewustzijn. We activeren de nervus vagus en kalmeren ons zenuwstelsel. We ontspannen ons lijf en krijgen toegang tot ons onderbewustzijn.

KUNDALINI | Nu is het tijd om je over te geven aan de Kundalini Energy. Voel en ervaar hoe deze transformerende energie door je lijf stroomt. Je bent klaar voor jouw innerlijke reis! Kundalini energie is de levenskracht die in ieder van ons sluimert. Als een waakvlammetje.
Klaar om geactiveerd te worden. Het is de bron van je feminiene kracht, intuïtie, sensualiteit, wijsheid en creativiteit.
 

Boek een 'Feminine Ceremony'

Vrijdagavond
7 juni

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Vrijdagavond
27 september

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Vrijdagavond
25 oktober

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Vrijdagavond
22 november

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Vrijdagavond
20 december

18.30 – 21.30 uur
Studio Samtosa, Haarsteeg

€65

Wat een Feminine ceremonie voor jou kan betekenen:

 • Kracht: Versterk je vrouwelijke kracht
 • Verbinding: Verdiep je verbinding met jezelf en met anderen
 • Liefde: Laat liefde je leiden in plaats van angst.
 • Loslaten: Herken en erken oude patronen. Zodat je ze in liefde los kunt laten.
 • Vrijheid: Maak keuzes die voor jou goed aanvoelen, niet wat anderen van je verwachten.
 • Licht: Leer omgaan met oude pijnen en verdriet, zodat je je lichter voelt dan ooit.
 • Rust: Ontspan, laat de controle los en vind rust en vertrouwen.
 • Frequentie: Ervaar een ruimer bewustzijn en verhoog je frequentie.

Dit is wat ze over de sessie zeggen:

Ik vond het z’n bijzondere reis. Lekker blanco erin gaan en dan met zn kadootje naar huis gaan. Zo bijzonder, dat klinkt gek voor de meeste mensen wat ik nu ga schrijven, tijdens het laatste deel van de ceremonie stond ineens mijn vader (18 jaar geleden overleden) voor mij en we hebben alleen gedanst. Het was z’n enorm mooie ervaring. Geen idee wat me te wachten stond die avond maar ik was klaar om te ontvangen en me helemaal er aan over te geven. Ik ben een nuchter mens en in mannen huishouden moet je dat ook zijn maar wat Was het een mooie ceremonie. Ik had de dagen erna ook zoveel energie ongelofelijk. Hopelijk blijft dat nog even en het voelt 3 dagen later nog alsof ik aan het dansen ben❤️

Lieve Patty, Ik had even nodig om woorden te vinden, maar wat was het magisch. De hele ceremonie klopte gewoon, ik voelde me gedragen en verbonden terwijl de wereld om ons heen niet leek te bestaan. Ik was ook heel erg met mezelf en mijn eigen energie. Het eerste deel niet perse fijn, maar bij het tweede deel, wauw! Ik voelde zoveel kracht, zelfvertrouwen, positieve vibes en energie. Dat bouwde enorm op tot ineens BAM en toen was er niks... alles was goed... ik was ontspannen en ik genoot van het zijn. Dankjewel voor deze prachtige ervaring, wat een mooi kado heb je me gegeven!

Ik vond het werkelijk een magische ervaring en wil zeker nog eens een sessie ervaren. Het was spannend om me over te geven en naar binnen te keren in een ruimte met onbekenden. Toch was de sfeer goed, en straalden jullie als begeleiders de warmte en acceptatie uit die het direct makkelijker maakte om je thuis te voelen, en gezien. Dat gaf gelijk een goed gevoel. De ervaring zelf vond ik magisch. Krachtig. Het voelde als een reis, als een natuurlijke drugs die je lichaam en geest even in een andere staat van zijn brengt. Dat was een heel bijzondere en krachtige reis, en ik wil dit graag nog vaker ervaren. Ik heb het idee dat het mij veel kan brengen. Bedankt voor de diepgang tijdens de sessie, voor de oprechte aandacht, zorg en de begeleiding. Voor het 'erbij blijven'. Het was een cadeautje!

Praktisch, wat neem je mee? 

 • Draag comfortabele, zachte en warme kleding in laagjes. 
 • Neem een extra dekentje mee en naar wens een klein hoofdkussen.
 • Warme, zachte yogabedjes liggen voor je klaar!
 • Zorg dat je twee uur voor de sessie niet of niet te zwaar eet. 

Contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Schizofrenie, epilepsie of psychotische stoornissen
 • Diabetes
 • Hoge bloeddruk, of hartaandoening, 
 • Glaucoom, hersenbloeding

Mocht een van bovenstaande punten van toepassing zijn, stuur me dan een bericht. Samen kijken we naar veilige opties voor jou.